Makaleler » Cami Malzemesi » Profesyonel Cami Süpürgeleri

Profesyonel Cami Süpürgeleri

Profesyonel Cami Süpügeleri - Cami Süpürgesi Fiyatları

Çok fazla kişi tarafından ve sürekli kullanılan camiler, cami halıları temizlenmediği takdirde mikropların barınması ve yayılması için oldukça elverişli bir ortama dönüşür. Eğer cami halılarının hijyenine önem verilmez ise, cami aynı halı üzerinde ibadet edenler için hastalık bulaştırma riski taşır.

Cami halıları ev halılarına göre daha kalın, daha sık dokumalı ve daha büyüktür. Evler için üretilmiş olan süpürgeler ve endüstriyel süpürgeler bu halılara göre tasarlanmadığından dolayı cami temizliği için yetersiz kalır. Cami süpürgeleri burada devreye girer.

Profesyonel Cami Süpürgesi ve Temizliği

Cami halılarında derinlemesine fırçalama yapılmadığında toz ve kum halının alt katmanlarında birikerek halıların erimesine neden olur. Derinlemesine ve kalıcı temizlik için güçlü bir fırçalama şarttır. Minimum 250-300 metrekare bir alanın fırçalanması için kol gücü kullanmak hem maliyetlidir hem de çok fazla zaman aldığından verimsizliğe sebep olur.

Cami gibi halı kaplı zeminlerin hızlı ve etkili temizlenmesi, günlük temizliğin kısa sürede bitmesi çok önemlidir. Bu iş için cami süpürgeleri diğer süpürgelerden farklı olarak daha güçlü fırçalarla donatılmıştır. Bu fırçalar dayanıklı sert halı tüylerinin arasını açarak derinlemesine temizler, tekrardan toz kalkmasını engeller.

Cami Süpürgesinde Olması Gereken Özellikler

Cami süpürgesinde bulunan cami halıları için özel tasarlanmış güçlü fırça, halılarda hav, kıl, tüy bırakmaz. Halı kusmalarının önüne geçilir. Cami süpürgesinde dar alanlar, perdeler ve köşeler gibi bölümlerde de kullanılmak üzere gövdesinde taşıyabildiği aksesuarları mevcuttur. Çok hafif olduğundan halının üzerinde hareket etmeleri oldukça kolaydır, ekstra güç kullanılmasına gerek kalmaz. Cami süpürgesi geniş ağızlı emiş kısmı ile tek seferde daha çok alan süpürür. Cami halılarının temizliği yüksek maliyetlere mal olan halıların ömrünü uzatmak için büyük önem taşır. %100 hijyen sağlanmasının yanı sıra cami halısının ömrü de uzar.

Profesyonel Cami Temizliği

Cami gibi duvardan duvara halı ile kaplı mekanlarda ıslak temizlik, zeminin çürümesine, kurtlanmasına, hoş olmayan kokuların oluşmasına, halı altlarındaki alerjen ve mikropların çoğalmasına, halı altındaki yapışkanın etkisini yitirmesine ve halılarda dalgalanmalara, kıvrılmalara sebep olur. Bu yüzden camilerde özel tasarlanmış kuru temizlik makineleri ( cami süpürgesi ) kullanılır.

Cami süpürgeleri aynı zamanda otel, kreş, yurt, toplantı salonları, resmi daireler gibi halı kaplanmış diğer alanlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

 

Anahtar Kelimeler : Profesyonel Cami Süpürgeleri, hamra cami süpürgesi, sebo cami süpürgesi, sebo türkiye cami süpürgesi, kaliteli cami süpürgesi, cami süpürgesi fiyatları, cami süpürgeleri, hamra süpürge malatya, sebo cami süpürgesi malatya

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
Malatya E-Ticaret